اخی حتما عزیزم 
مدل اصلیش: پیاز رو توی یکم روغن تفت میدیم، بعد بهش یکم سیر ساطوری اضافه میکنیم، بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو میریزیم و یه تفت کوچولو و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوب رنگ باز کنه و یه لیوان اب جوشیده بهش اضافه میکنیم تا رب و مواد حل بشن
توی تابه بزرگ و دردار کفش یه لایه سیب زمینی حلقه ای میچینیم، لایه بعدی بادمجونای حلقه ای (اگه از این بادمجون دلمه ایا باشه هم خوشمزه تره هم خوشگل تر)، لایه بعدی گوجه با پوست و حلقه ای، روشم حلقه های فلفل دلمه ای میجینیم و اون مخلوط اب و ربمونو میریزیم روش
بعد اب و نمکشو اندازه میکنیم و درشو میذاریم و یک ساعت بعد تقریبا آمادست...
با سبزی خوردن و پیاز خام و ترشی فوق العادس
نوش جونتون
نوش جونتو
من برای اینکه ما به خاطر همسرم باید روغن خوردنو محدود کنیم اینجوری درست میکنم معمولا
توی یه قابلمه با 1قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بود رب و ادویه ها رو تفت میدم و به جای پیاز از پودر پیاز و پودر سیر استفاده میکنم و بقیه نراحل عین همون روش اول

مدل اصلیش: پیاز رو توی یکم روغن تفت میدیم، بعد بهش یکم سیر ساطوری اضافه میکنیم، بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو میریزیم و یه تفت کوچولو و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خوب رنگ باز کنه و یه لیوان اب جوشیده بهش اضافه میکنیم تا رب و مواد حل بشن
توی تابه بزرگ و دردار کفش یه لایه سیب زمینی حلقه ای میچینیم، لایه بعدی بادمجونای حلقه ای (اگه از این بادمجون دلمه ایا باشه هم خوشمزه تره هم خوشگل تر)، لایه بعدی گوجه با پوست و حلقه ای، روشم حلقه های فلفل دلمه ای میجینیم و اون مخلوط اب و ربمونو میریزیم روش
بعد اب و نمکشو اندازه میکنیم و درشو میذاریم و یک ساعت بعد تقریبا آمادست...
با سبزی خوردن و پیاز خام و ترشی فوق العادس
نوش جونتون

نوش جونتو
من برای اینکه ما به خاطر همسرم باید روغن خوردنو محدود کنیم اینجوری درست میکنم معمولا
توی یه قابلمه با 1قاشق غذاخوری روغن زیتون بدون بود رب و ادویه ها رو تفت میدم و به جای پیاز از پودر پیاز و پودر سیر استفاده میکنم و بقیه نراحل عین همون روش اول


