امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دستورهای کیک های شکلاتی و کاکائویی
کیک خیس شکلاتی 

تخم مرغ 3 عدد
شیر1/5 پیمانه
روغن مایه 1پیمانه
شکر1/5 پیمانه 
ارد 2پیمانه. (البته من همیشه اونقدری ارد میزنم تا وقتی مایعم به غلظت مورد نظر برسه گاهی از پیمانم کمتر و بیشتر میشه) 
وانیل 0/5ق چایخوری
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
پودر کاکائو 5ق غذا خوری

من اول شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن مخلوط میکنم اونقدر که شکر حل بشه و از سس آماده شده یک فنجون رو جدا میکنم کنار میذارم
بعد تخم مرغ و وانیل رو به اندازه ای که رنگش روشن بشه و پف کنه حدود 5 دقیقه میزنم با دور تند همزن بعد اون سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنم و اخر سر هم ارد و بیکینگ پودر که مخلوط کردم و سه بار الک شدند رو تو دو مرحله اضافه میکنم
کف قالبمو چرب میکنم مواد رو میریزم و 45 دقیقه اجازه میدم بپزه بعد با سیخ چوبی توی کیک حفره ایجاد میکنم اون سس شکلاتی رو اول کنار گذاشتم رو روی کیکم میریزم و بعد که سرد شد از قالب در میارم.. همينقدر راحت

بچه ها من کیکهام همیشه توی فر دست ساز بهتر از فر گاز و حتی مایکروفرم میپزه
من یک قابلمه بزرگ رو برمیدارم (اونقدر بزرگ که قالبم وسطش جا بشه) میزارم روی گاز و وسطش یه شی فلزی میذارم چیزی مثل قالب کوکو بعد درش رو میذارم  15 دقیقه قابلمه گرم بشه و بعد قالبم رو روی اون شی فلزی میذارم واسه اینکه مستقیم روی شعله نباشه بعد حتما دمی میزنم به در قابلمه خیلی امتحان کردم واقعا بهتر میپزه

نوش جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Elham67، Mari90، nona، Rose، sims s، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کیک خیس شکلاتی - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۶/۲۶، ۰۸:۱۲ عصر
RE: کیک خیس شکلاتی - توسط Almam - ۱۴۰۱/۶/۲۸، ۰۸:۲۴ عصر
طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - توسط لیدان - ۱۴۰۰/۸/۲۳، ۱۰:۲۲ صبح
RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۱:۰۷ صبح
RE: طرز تهیه انواع کیک شکلاتی - توسط Rose - ۱۴۰۲/۵/۴، ۰۴:۳۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان