۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۴۸ عصر
ببین صنوبر، کلا راز غذای سالم و رژیمی اینه: پروتئین و فیبر هرچی بیشتر بهتر.کربو نباید حذف بشه و حتما باید مصرف بشه، ولی مقدارش کمتر از پروتئین و فیبر باشه و با کربو های سالم باید جاش پر بشه.مثلا نان جو کربو هستش رایس کیک کربو هستش، تی تاب و هیس و شکلات و شیرینی هم کربو هستن.باید درست انتخاب کنی. هوشمندانه انتخاب کنی که چی بخوری. همراه با روغن های سالم و روزی ۶ تا ۸ لیوان آب.
پروتئین و فیبر باعث حس سیری میشن ولی کربو های مضر مثل شیرینی شکلات و نان های سفید بیشتر باعث گرسنگی و ضعف میشن. چون کربو های پیچیده نیستن و ساده هستن و خیلی سریع تو بدن تجزیه میشن و وارد خون میشن و به همون سرعت انسولین تو خون ترشح میشه تا قند خون تنظیم بشه، در نتیجه آدم یهو احساس ضعف و گرسنگی میکنه.
پروتئین و فیبر باعث حس سیری میشن ولی کربو های مضر مثل شیرینی شکلات و نان های سفید بیشتر باعث گرسنگی و ضعف میشن. چون کربو های پیچیده نیستن و ساده هستن و خیلی سریع تو بدن تجزیه میشن و وارد خون میشن و به همون سرعت انسولین تو خون ترشح میشه تا قند خون تنظیم بشه، در نتیجه آدم یهو احساس ضعف و گرسنگی میکنه.