سلین جون به نظرم دم کنی خوشمزه تره، آلبالو رو خیلی کم بریز به نظرم ارزش یکبار امتحان کردن رو داره. و پیشنهاد میکنم شربت آلبالو رو نریزی داخل مواد چون هم شیرینش می کنه و هم تهدیگ اختمال سوختنش بالا می ره.
من تا حالا با آلبالوی فریزی درست نکردم.
بله حامی جون مشکلی پیش نمیاد نیم الی یکساعت کافیه.
فقط جوری فریز کن که بوی مواد داخل فریزر رو نگیره
من تا حالا با آلبالوی فریزی درست نکردم.
بله حامی جون مشکلی پیش نمیاد نیم الی یکساعت کافیه.
فقط جوری فریز کن که بوی مواد داخل فریزر رو نگیره