۱۴۰۲/۱/۹، ۱۰:۱۵ عصر
من این دفعه اول رون مرغ رو با زودپز آبپز کردم (قبلش فقط ۵ دقیقه تو پیاز رنده شده و زرچوبه و فلفل و گرام ماسالا و اندکی پودر سیر تفتش دادم)، بعد بهش در حد نصف مشت کرفس خام با برگش اضافه کردم، بعد وقتی پخت تو رب و روغن زیتون کمی سرخش کردم. به شدت خوشمزه شد و اصلاً بو نمیداد. نمکشم همون موقع که داشتم با پیاز تفت میدادم اضافه کردم. به نظرم کرفس بهترین معجزه برای بوگیری از مرغه. مثلا هویج و فلفل دلمهای خودشون طعم و عطر مرغ رو عوض میکنن، ولی کرفس اصلاً هیچ اثری رو مزه نداشت.