دستور پخت ما هم به این شکله
نمک رو به پیاز خلالی میزنیم با دست ماساژ میدیم که نمک پیاز رو نرم کنه و آب پیاز دربیاد مرغ رو چند ساعتی داخل پیاز میزاریم تا مزه دار بشه بدون هیچ چیز دیگه ای همین نمک و پیاز بوی مرغ رو میگیره و حسابی مرغ نرم و لطیف میشه
بعد مرغ رو داخل روغن و کره سرخ میکنیم داخل قابلمه جداگانه پیاز جدید تفت میدیم مرغها رو میزاریم رو پیازها و بدون آب دم کنی میزاریم شعله رو خیلی کم میکنیم تا چند ساعت تا بپزه زمان پخت هم تقریبا چون مرغ آب نداره طولانیه
پیاز زیر مرغ میشه تو مایه ماهیچه پسران کریم
وسطهای پخت هم زعفران میزنیم
برای جوجه هم همین کار رو میکنیم با کمی لیموی تازه و روغن کنجد البته جوجه های ما سفیده یعنی بدون زعفران خیلی هم نرم و آبدار میشه
نمک رو به پیاز خلالی میزنیم با دست ماساژ میدیم که نمک پیاز رو نرم کنه و آب پیاز دربیاد مرغ رو چند ساعتی داخل پیاز میزاریم تا مزه دار بشه بدون هیچ چیز دیگه ای همین نمک و پیاز بوی مرغ رو میگیره و حسابی مرغ نرم و لطیف میشه
بعد مرغ رو داخل روغن و کره سرخ میکنیم داخل قابلمه جداگانه پیاز جدید تفت میدیم مرغها رو میزاریم رو پیازها و بدون آب دم کنی میزاریم شعله رو خیلی کم میکنیم تا چند ساعت تا بپزه زمان پخت هم تقریبا چون مرغ آب نداره طولانیه
پیاز زیر مرغ میشه تو مایه ماهیچه پسران کریم
وسطهای پخت هم زعفران میزنیم
برای جوجه هم همین کار رو میکنیم با کمی لیموی تازه و روغن کنجد البته جوجه های ما سفیده یعنی بدون زعفران خیلی هم نرم و آبدار میشه