۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۴:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۴:۵۶ عصر، توسط نسیمه جااان.)
رخشید اگه خواستی ترشی ش کنی ،این دستور خوبه
خیلی طعم خاصی داره
اول گریل شون کن ۲طرفشون رو
وقتی کامل سرد شدن تو شیشه بریز ،چند حبه سیر ،ترخون و مرزه
بریز تو شیشه ،به نسبت مساوی سرکه سفید و آب جوشیده ی سرد شده بهش اضافه کن ،درش رو کیپ کن
حدودا ۱ هفته ای آماده ی مصرفه
خیلی هم شکیله واسه مزین کردن سفره
خیلی طعم خاصی داره
اول گریل شون کن ۲طرفشون رو
وقتی کامل سرد شدن تو شیشه بریز ،چند حبه سیر ،ترخون و مرزه
بریز تو شیشه ،به نسبت مساوی سرکه سفید و آب جوشیده ی سرد شده بهش اضافه کن ،درش رو کیپ کن
حدودا ۱ هفته ای آماده ی مصرفه
خیلی هم شکیله واسه مزین کردن سفره

گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎