روز سوم:
صبحانه:۱/۵ کف دست نون سنگک+۱ ق چ شیره+نصف لیوان شیر
ناهار:۱۰۰ گرم ک*ت*ل*ت +۶۰ گرم نون لواش+سالاد با سس ماستی
میانوعده:یدونه سیب و کیوی+۱/۴ لیوان کشمش+اوتمیل بدون شیر با شیره
شام:یه غذای محلی که فقط خمیرش کالری داشت اونم ۱۵۰ گرم خمیر شد
صبحانه:۱/۵ کف دست نون سنگک+۱ ق چ شیره+نصف لیوان شیر
ناهار:۱۰۰ گرم ک*ت*ل*ت +۶۰ گرم نون لواش+سالاد با سس ماستی
میانوعده:یدونه سیب و کیوی+۱/۴ لیوان کشمش+اوتمیل بدون شیر با شیره
شام:یه غذای محلی که فقط خمیرش کالری داشت اونم ۱۵۰ گرم خمیر شد
همینکه کنارهمیم کافیه…
