۱۴۰۲/۱/۱۸، ۰۱:۱۹ عصر
جعفری و گشنیز رو من مواقعی که تازه شو ندارم توی سوپ میریزم.
مرزنجوش رو من برای درست کردن ادویه زعتر گرفتم. کاربرد دیگه ای نداره
تخم گشنیزو پودر کن توی لوبیا پلو عالیه
بجز اینا که بچه ها گفتن من پودر لیمو، پاپریکا دودی، ادویه تندوری و ادویه ماهی میگو و پول بیبر و ارگانو و زیره سیاه هم دارم.
سماق هم من قرمز دارم و عاشقش هستم روی کباب کوبیده و تابه ای
مرزنجوش رو من برای درست کردن ادویه زعتر گرفتم. کاربرد دیگه ای نداره
تخم گشنیزو پودر کن توی لوبیا پلو عالیه
بجز اینا که بچه ها گفتن من پودر لیمو، پاپریکا دودی، ادویه تندوری و ادویه ماهی میگو و پول بیبر و ارگانو و زیره سیاه هم دارم.
سماق هم من قرمز دارم و عاشقش هستم روی کباب کوبیده و تابه ای