۱۴۰۲/۱/۲۶، ۰۲:۵۵ صبح
شیدا من اول ماهی رو مثلا اگر برای ناهار باشه شب قبل میذارم توی مواد (یکم زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، اب لیموترش، یکم زغفرون، پاپریکا، پودر تخم گشنیز)
بعد فرداش موقع پخت اول میذارم توی ارد سفید بعد مخلوط تخم مرغ و یکم زردچوبه، یکم زعفرون و فلفل سیاه
بعد باز ارد سفید، بعد باز تخم مرغ در اخر توی پودر سوخاری و سرخش میکنم خیلییییی خوشمزه میشه
بعد فرداش موقع پخت اول میذارم توی ارد سفید بعد مخلوط تخم مرغ و یکم زردچوبه، یکم زعفرون و فلفل سیاه
بعد باز ارد سفید، بعد باز تخم مرغ در اخر توی پودر سوخاری و سرخش میکنم خیلییییی خوشمزه میشه


