۱۴۰۰/۹/۲، ۰۶:۰۷ عصر
بچه ها بوقلمون یکم گوشتش خاصه و از نظر طبع و خوش خوراک بودن، رونش مثل گوشت قرمزه، سینه ش مثل مرغه...
برای همین باید به پختش توجه کرد
و یکم بوش هم زیاده... برای همین باید به ادویه ها حسابی توجه کرد
من بیشترین استفاده ام از بوقلمون،درست کردن سوسیسه چون ادویه زیاد داره و عین مرغ میشه فقط یکم خشک تره و برای همین باید یکم روغن بیشتری زد...
برای همین باید به پختش توجه کرد
و یکم بوش هم زیاده... برای همین باید به ادویه ها حسابی توجه کرد
من بیشترین استفاده ام از بوقلمون،درست کردن سوسیسه چون ادویه زیاد داره و عین مرغ میشه فقط یکم خشک تره و برای همین باید یکم روغن بیشتری زد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم