آلما جون در رابطه با اون روغن روی قرمه سبزی باید بگم.....من خون دل ها خوردم تا رازش رو فهمیدم خواهر خخخخخ
سال ها از هرکس میپرسیدم یکی میگفت روغن زیاد بزن یکی میگفت بزار زیاد سرخ بشه یکی میگفت رب بزن یکی میگفت یخ بنداز اینقدر تلاش کردم تا آموختم
سبزی قورمه هرجی ریزتر باشه راحت تر سرخ میشه من سبزی رو که از فریزر درآوردم کاملا یخش که باز شد تو ماهیتابه ی روحی میزارم تو روحی یا مسی خیلی بهتر سرخ میشه بعد با گوشتکوب دستب حسابی لهش میکنم بعد میزارم رو شعله با حرارت بالا آبش که جمع شد روغن میریزم نه خیلی در حدی که ظرف چرب بشه و سبزی ها چرب بشن بعد تفت میدم زیرش رو کمترین حالت ممکن میزارم هربار دیدم خشک شده کمی روغن میزنم مثلا برای نیم کیلو سبزی سه چهارم لیوان در کل روغن شاید هم نصف حداقل ۴ ساعت رو حرارت میزارم تا با شعله کاملا ملایم سرخ بشه
راز دیگه اینه قبل سرو در ظرف رو برداری شعله رو زیاد کنی بعد چند دقیقه خاموش کنی روغن پس میده
این رو هم بگم در کل این روغن اتفاقا اصلا نشونه ی قورمه سبزی با کیفیتی نیست چون اون سبزی باید کاملا بسوزه تا سیاه بشه و روغن رو سیاه کنه از نظر تغذیه ایی سود که نداره هیچ ضرر هم داره
این عکس که گزاشتم برای مهمان پخته بودم مگر نه برای خودمون اصلا اینجوری درست نمیکنم چون هفته ایی یکبار میخوریم واقعا ظلمه این همه روغن اما انصافا برای مهمان چشم نوازه
سال ها از هرکس میپرسیدم یکی میگفت روغن زیاد بزن یکی میگفت بزار زیاد سرخ بشه یکی میگفت رب بزن یکی میگفت یخ بنداز اینقدر تلاش کردم تا آموختم
سبزی قورمه هرجی ریزتر باشه راحت تر سرخ میشه من سبزی رو که از فریزر درآوردم کاملا یخش که باز شد تو ماهیتابه ی روحی میزارم تو روحی یا مسی خیلی بهتر سرخ میشه بعد با گوشتکوب دستب حسابی لهش میکنم بعد میزارم رو شعله با حرارت بالا آبش که جمع شد روغن میریزم نه خیلی در حدی که ظرف چرب بشه و سبزی ها چرب بشن بعد تفت میدم زیرش رو کمترین حالت ممکن میزارم هربار دیدم خشک شده کمی روغن میزنم مثلا برای نیم کیلو سبزی سه چهارم لیوان در کل روغن شاید هم نصف حداقل ۴ ساعت رو حرارت میزارم تا با شعله کاملا ملایم سرخ بشه
راز دیگه اینه قبل سرو در ظرف رو برداری شعله رو زیاد کنی بعد چند دقیقه خاموش کنی روغن پس میده
این رو هم بگم در کل این روغن اتفاقا اصلا نشونه ی قورمه سبزی با کیفیتی نیست چون اون سبزی باید کاملا بسوزه تا سیاه بشه و روغن رو سیاه کنه از نظر تغذیه ایی سود که نداره هیچ ضرر هم داره
این عکس که گزاشتم برای مهمان پخته بودم مگر نه برای خودمون اصلا اینجوری درست نمیکنم چون هفته ایی یکبار میخوریم واقعا ظلمه این همه روغن اما انصافا برای مهمان چشم نوازه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...