سلام عزیزم
تا جایی که میدونم اینکه کلم قرمز میشورین - میزارین کاملاااا خشک بشه بعد اینکه ریز میکنید داخل ظرف میزارین نمک و سرکه میریزین -
البته این ترشی به نسبت خیلی سریع تغییر رنگ میده و البته خیلی سریع هم اماده مصرف میشه برای همین بهتر که کم درست بشه .
بعضیا برای اینکه رنگ کلم حفظ بشه بهش اب لبو هم اضافه میکنند .
تا جایی که میدونم اینکه کلم قرمز میشورین - میزارین کاملاااا خشک بشه بعد اینکه ریز میکنید داخل ظرف میزارین نمک و سرکه میریزین -
البته این ترشی به نسبت خیلی سریع تغییر رنگ میده و البته خیلی سریع هم اماده مصرف میشه برای همین بهتر که کم درست بشه .
بعضیا برای اینکه رنگ کلم حفظ بشه بهش اب لبو هم اضافه میکنند .
مسیر جهان دوره گردیست