۱۴۰۲/۲/۸، ۱۱:۱۹ عصر
گوشت چرخ کرده که مقداری چربی هم داره با پیاز رنده شده آب گرفته شده و سماق و زعفران و نمک و فلفل خوب ورز میدم ، بعد کف تابه پهنش میکنم گرد با ضخامت متوسط
بعد در تابه رو میذارم ، خود گوشت آب میندازه و پخته میشه
یه کم که حالت سفت به خودش گرفت چند تا برش میزنم و برمیگردونم دورش گوجه و فلفل دلمه میذارم و اون طرفشم میپزه
واسه خودم همینجوری بدون روغن ، واسه پسرم یک قاشق کره یا روغن زیتون آخرش میریزم روش که سرخ بشه
بعد در تابه رو میذارم ، خود گوشت آب میندازه و پخته میشه
یه کم که حالت سفت به خودش گرفت چند تا برش میزنم و برمیگردونم دورش گوجه و فلفل دلمه میذارم و اون طرفشم میپزه
واسه خودم همینجوری بدون روغن ، واسه پسرم یک قاشق کره یا روغن زیتون آخرش میریزم روش که سرخ بشه
پسر ۱۹ ماه ❤