۱۴۰۲/۲/۹، ۱۲:۲۵ عصر
صنوبر سرخ کردن واقعی اگر بخوام انجام بدم که روغن سرخکردنی. ولی تفت دادن پیاز و گوشت من با روغن زیتون بکر قزلاوزن گیلوان یا گاهی روغن کنجد محلی انجام میدم.
و البته از اونجا که من چیزی خیلی سرخ نمیکنم و تو فر میذارم، برای مالیدن با برس هم روغن زیتون اغلب استفاده میکنم.
کره محلی و روغن کرمانشاهی هم برای برنج استفاده میکنم در کنار روغن مایع آفتابگردان معمولی.
و البته از اونجا که من چیزی خیلی سرخ نمیکنم و تو فر میذارم، برای مالیدن با برس هم روغن زیتون اغلب استفاده میکنم.
کره محلی و روغن کرمانشاهی هم برای برنج استفاده میکنم در کنار روغن مایع آفتابگردان معمولی.