۱۴۰۲/۲/۹، ۰۷:۱۹ عصر
(۱۴۰۲/۲/۹، ۰۶:۲۳ عصر)**ماهور** نوشته است: صنوبر من از اول ازدواجم فقط روغن کنجد اصل استفاده کردم. هیچ وقتم شعله رو اونجوری زیاد نمیکنم که به روغن سوزی و تبخیر روغن برسه.حرارت ملایم
ستی من آرزوم بود میتونستم تو همه غذاهام روغن زیتون فرابکر بریزم. ولی همسرم متنفره از روغن زیتون. البته میگن روغن زیتون واسه حرارت دیدن نیست و بر اثر حرارت سمی میشه. آستانه تحمل حرارتش خیلی پایینه.
مرسیی ماهور و ستی و یوتاب
ماهور راست میگی اینو منم شنیدم.حالا پس تو فر و سرخ کن هم که دما بالا میره یعنی تو اونام ضرر داره؟