سلام بچه ها، من الان چند وقت اصلا حال و حوصله ورزش ندارم البته یه دلیلش این بود که برنامه ماه دومم ورزشش سنگین بود همون خرکت اولشو قشنگ خسته ام می کرد و یه دو روز انجام دادم و دیگه ندادم. یکیم این که هی ویدئو ویدئوی جداست و بعد یه برنامه است زده مثلا فلان ورزش انقدر تعداد و ست. البته یه چند روز انجام بدم حفظ میشم و نیاز نیست نگاه کنم ولی نمی دونم کلا حوصله رفتن سراغ برنامه رو ندارم. الان تازه ماه سومم شروع شده و این ماهم هنوز ورزشو شروع نکردم. خلاصه اینکه نمی دونم چه کنم که مستمر ورزش کنم. البته هر روز هر روز و روزی یه ساعتم خس ورزش ندارم.
الهام جون حیفه که، به نظرم ورزش کن زیر نظر مربی که عضله بیاری این جوری وزنتم بالاتر میره. بخوای با رژیم بری جلو معمولا چربی اول همه جاهایی می شینه که آدم دوست نداره و اون وقت تا جاهاییت که دوست داری پرتر بشه می بینی ازونور مثلا شکم هم درآوردی. من خودم تا زمان دانشجویی لاغر بودم و هی چیز میز می خوردم که چاق بشم ولی الان برگردم به قبل اون کار رو نمی کنم.
الهام جون حیفه که، به نظرم ورزش کن زیر نظر مربی که عضله بیاری این جوری وزنتم بالاتر میره. بخوای با رژیم بری جلو معمولا چربی اول همه جاهایی می شینه که آدم دوست نداره و اون وقت تا جاهاییت که دوست داری پرتر بشه می بینی ازونور مثلا شکم هم درآوردی. من خودم تا زمان دانشجویی لاغر بودم و هی چیز میز می خوردم که چاق بشم ولی الان برگردم به قبل اون کار رو نمی کنم.