(۱۴۰۲/۲/۲۰، ۰۹:۱۶ عصر)رخشید نوشته است: سیب زمینی اتفاقا یکی از همکارهای ما داره بعد یکسال جلوبندیش به صدا افتاده ...
بیشتر گاردی که وجود داره فکر کنم بخاطر عدم نناسب قیمت و کیفیت هست
باور کن اون خودش ی بلایی سرش اورده ..وگرنه از من بی انضباط تر توی نگه داری ماشین وحود نداره ...در هر حال من ازش هیلی راضی ام هرکی ام میگه ماشین عوص نمیکنی ؟میگم حالا ک با این داریم میگذرونم ??ولی تازگیا از فونیکس خوشم اومده ولی خب خیلی گرونه ?
(۱۴۰۲/۲/۲۱، ۱۲:۲۸ صبح)Targol نوشته است: بچهها اینا حسودن ولشون کنید. اینا چون نمیتونن چینی بخرن به اجبار رفتن سراغ برندهای ژاپنی و کرهای و اروپایی. برای تسکین خودشون اینا رو میگن. اگه مثلا اریزو خوب نیست پس چی خوبه؟؟ لندکروز؟؟ شبیه جوکه حرفهاشون
ترگل خب واقعا من اگه تواناییشو داشتم صد درصد لنکروز مینداختم زیر پام ????ولی خب چ کنم ک ندارم .
پس باهمون جک خودم عشق میکنم ..?
من میخواستم پارسال ازین کارکرده های کیا و هیوندا بگیرم ..ولی همسرم گفت ماشین کارکرده ب درد تو نمیخوره ...اینا ماشین رو زیاد کار کشیدن ازش ..توام ک ب ماشین رحم نداری ...همون صفر چینی بخری بهتر از کارکرده کیا و سایر برنداست حداقل تو ایران.
واقعا هم راست میگه الان سانتافه ۲۰۱۸تو ایرانخیلی کارکرده هر کی داره ...مگه ماشین خشک باشه تو پارکینگ طرف بوده باشه ک بهش بی ارزه ک اینم کمه خدایی.
خلاصه همون جک اس ۳ خودمو قربون?