۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۲:۲۲ صبح
قربونت عزیزم
اینجا تو همه سوپری ها یه مدل تمر هندی پیدا میشه ،منم همونو میگیرم همیشه
تمر هندی کشتی !یه عکس کشتی روی جلدشه
سبزی ها و تا اون حدی سرخ میکنی که آبش کشیده بشه فقط
دمای فر خوبه ۱۹۰ ،من خودم ۱۸۰ میذارم
۱ ساعت با فویل بذار ،چون فویل باعث میشه آب بندازه ،چندتا سوراخ روی فویل بنداز
بعد هم فویل رو بردار و گریل رو روشن کن،از روغن ماهی کف ظرف ریخته با برس بردار بکش روی پوستش ،هم آبی ک انداخته کشیده بشه ،هم ماهی طلایی بشه
اینجا تو همه سوپری ها یه مدل تمر هندی پیدا میشه ،منم همونو میگیرم همیشه

تمر هندی کشتی !یه عکس کشتی روی جلدشه
سبزی ها و تا اون حدی سرخ میکنی که آبش کشیده بشه فقط
دمای فر خوبه ۱۹۰ ،من خودم ۱۸۰ میذارم
۱ ساعت با فویل بذار ،چون فویل باعث میشه آب بندازه ،چندتا سوراخ روی فویل بنداز
بعد هم فویل رو بردار و گریل رو روشن کن،از روغن ماهی کف ظرف ریخته با برس بردار بکش روی پوستش ،هم آبی ک انداخته کشیده بشه ،هم ماهی طلایی بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎