۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۴:۲۴ عصر
این حرفا جیه قربونت بشم
ببین من همون شکر مغمولی ریختم
بعد هر پیمونه حدود فکر کنم 200 گرمه اما من هنیشه اینکارو میکنم که
با هر لیوان یا پیمونه برنج که یکیشو اندازه میزنم بقیشم با همون اندازه میگیرم و میریزم
یعنی مثلا دو و نیم لیوان دسته دارا ارد
با همونم 1لیوان گردو یا هویجو اندازه میزنم
...
یه جیز دیگه ام که تو دستورش توصیح نداده اینه که بعد از اینکه گردو و هویجو ریختی و با لیسک هم بزن و ارد رو هم کم کم اضافه کن و باز با همون لیسک هم بزن عزیزم
همزن فقط برای همون مرحله شکر و تخم مرغ و روغن اولیه هست
ببین من همون شکر مغمولی ریختم
بعد هر پیمونه حدود فکر کنم 200 گرمه اما من هنیشه اینکارو میکنم که
با هر لیوان یا پیمونه برنج که یکیشو اندازه میزنم بقیشم با همون اندازه میگیرم و میریزم
یعنی مثلا دو و نیم لیوان دسته دارا ارد
با همونم 1لیوان گردو یا هویجو اندازه میزنم
...
یه جیز دیگه ام که تو دستورش توصیح نداده اینه که بعد از اینکه گردو و هویجو ریختی و با لیسک هم بزن و ارد رو هم کم کم اضافه کن و باز با همون لیسک هم بزن عزیزم
همزن فقط برای همون مرحله شکر و تخم مرغ و روغن اولیه هست

