۱۴۰۲/۲/۲۶، ۱۲:۴۲ عصر
آب جوش میاریم سیرابی میندازیم توش دو مین بجوشه بعد آب خالی میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ خلالی میکنیم با یه دونه سیر و چوب دارچین و سیزابی و آب ( من کم میریزم در حدی که آخرش یه کاسه بمونه ) + نخود و زردچوبه و فلفل میذاریم سه ساعت با شعله کم بپزه
نیم ساعت آخر زعفران و نمک و لیمو ترش اضافه میکنیم
خیییلی هم عالی و نرم و خوشمزه میشه
من گاهی یه دونه پاچه هم میندازم توش
یه دونه پیاز بزرگ خلالی میکنیم با یه دونه سیر و چوب دارچین و سیزابی و آب ( من کم میریزم در حدی که آخرش یه کاسه بمونه ) + نخود و زردچوبه و فلفل میذاریم سه ساعت با شعله کم بپزه
نیم ساعت آخر زعفران و نمک و لیمو ترش اضافه میکنیم
خیییلی هم عالی و نرم و خوشمزه میشه
من گاهی یه دونه پاچه هم میندازم توش
پسر ۱۹ ماه ❤