(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۱۲:۴۱ عصر)ستیلیته نوشته است:(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۱۱:۲۰ صبح)saba نوشته است: تو شمال کدو پلو رو بدون گوشت و مرغ درست میکنن شاید شهرهای دیگه مدلش جور دیگه ای باشه در نهایت با نیمرو خورده میشه
حتی عدس پلو رو هم با عدس پوست کنده یا عدس زرد بدون گوشت و مرغ درست میکنیم و با نیمرو خورده میشه
از شمالیها راضیام!![]()
فکر نمیکنم کدوپلو با گوشت و مرغ خیلی خوب بشه. یه سری غذاها باید گیاهی بمونن. به نظرم مزهی اصلی کدوپلوی شمالی به پیازداغش هست که خوب و اندازه باشه. شاید در کنار ماهی باز بهتر باشه، ولی گوشت قرمز و مرغ بهش نمیان.
اتفاقا قدیمی ها عدس پلو و ماهی شور میخورن در کنارش خرمای سرخ شده
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۲:۳۴ عصر)شیدا نوشته است: کدو پلو با کدوی سبز یا کدوتنبل (کدو حلوایی)؟
کدو تنبل