شیدا عرق هل رو میتونی توی تمام غذاهایی که هل دارن بریزی:قیمه، شله زرد، من حتی تو ته چین هم کمی میریزم...انواع شیرینی و حلوا و...
صنوبر زعتر رو اصلش رو یه خمیر میریزن با روغن زیتون و میذارن تو فر، اما روی سالاد، توی مواد جوجه کباب، روی پنیر، توی مواد ک*ت*ل*ت ،روی سیب زمینی تنوری و...
الهام جان اگه نخوای چربش کنی یکم گوجه پوره کن از وسط پخت کبابها بریز روی کباب هات هم به خورد کباب میره نرمش میکنه هم یه سس خوشمزه میشه
صنوبر زعتر رو اصلش رو یه خمیر میریزن با روغن زیتون و میذارن تو فر، اما روی سالاد، توی مواد جوجه کباب، روی پنیر، توی مواد ک*ت*ل*ت ،روی سیب زمینی تنوری و...
الهام جان اگه نخوای چربش کنی یکم گوجه پوره کن از وسط پخت کبابها بریز روی کباب هات هم به خورد کباب میره نرمش میکنه هم یه سس خوشمزه میشه