۱۴۰۲/۳/۱۸، ۰۶:۰۹ عصر
الهامی من اینجوری درست میکنم خیلی خوب میشه
توی تابه نچسب کباب رو یا یه تیکه کف پهن میکنم یا دونه ای مثل ک*ت*ل*ت
بعد دوطرفشو با شعله زیاد سرخ میکنم
البته بدون روغن، اما شما کمی روغن بریز
بعد توی یه تابه دیگه پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و... کلی ادویه دیگه میریزم و یه دقیقه تفت میدم
بعد 1قاشق رب یا 2قاشق پوره گوجه میریزم و یکم تفت نیدم و اب حوشیده میریزم
بعد که قل زد میریزم روی کبابا، روشونم چند تا گوجه درسته میذارم و درشو میذارم تا سسش اون اندازه ای بشه که میخوام و کبابا هم مغز پخت بشن
توی تابه نچسب کباب رو یا یه تیکه کف پهن میکنم یا دونه ای مثل ک*ت*ل*ت
بعد دوطرفشو با شعله زیاد سرخ میکنم
البته بدون روغن، اما شما کمی روغن بریز
بعد توی یه تابه دیگه پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و... کلی ادویه دیگه میریزم و یه دقیقه تفت میدم
بعد 1قاشق رب یا 2قاشق پوره گوجه میریزم و یکم تفت نیدم و اب حوشیده میریزم
بعد که قل زد میریزم روی کبابا، روشونم چند تا گوجه درسته میذارم و درشو میذارم تا سسش اون اندازه ای بشه که میخوام و کبابا هم مغز پخت بشن

