۱۴۰۲/۳/۱۸، ۰۶:۲۷ عصر
(۱۴۰۲/۳/۱۸، ۰۳:۳۳ عصر)Elham67 نوشته است: سلام بچه ها
چیکار کنیم کباب تابه ای خشک نشه و ابدار باشه حالا اگه ابدار هم نشد خیلی خشک نشه حداقل
سلام الهام جان
من اولا که گوشت بدون چربی نمی زنم... سعی می کنم حتما چربی رو در حد کم هم شده داشته باشه، ولی دیگه روغن نمی زنم...
روش هم یا گوجه می چینم، یا پوره ی گوجه... یا پوره ی فلفل دلمه ای قرمز...
مادر همسر رب رو هم توی آب حل می کنه و میریزه مال او از مال منم بهتر میشه... اون آخر آخر هم یه ذرهههه آبغوره میزنه با نمک و اینا و تمام
ولی سعی کن شعله کم باشه، نذاری آبش چفت چفت بشه و زودتر برداری... کامل میتونه آبدار بمونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم