(۱۴۰۲/۳/۲۴، ۰۴:۳۸ عصر)Celin نوشته است: بالاخره بعد ۳۴ سال آلبالوپلو خوردم طعمش خوب بودنوش جان ...غذای فصله
یه سوال شربتی که از پخت آلبالو میمونه رو همش رو بریزم رو برنج بد نمیشه؟
من نصف استکان ریختم بقیش موند
تا حالا بورک اسفناج و پنیر تست کردید؟مزه اش خوبه؟
شربتش رو میتونید بزارید بجوشه غلیظ تر بشه بعنوان شربت تو تابستون استفاده کنید چون اگر همه شربت رو روی برنج بدید هم احتمال شفته شدن برنج هست و هم ته دیگ بخاطر شربت زود میسوزه..