۱۴۰۲/۴/۸، ۱۲:۳۰ عصر
یوتاب این که با حذف قند مصنوعی بدن جور دیگهای کار میکنه رو حالا نمیدونم تا چه حد تحقیقات راجع بهش دقیقه، چون کلی فاکتورهای دیگه هم همیشه تو نتیجهی این مسائل دخیله که نمیشه به راحتی اثر اونها رو حذف کرد، ولی من خودم حدود یک ماهی واقعاَ هیچی شیرینی مصنوعی نمیخوردم و فقط همون خرما و میوه در حد معمولی، و نتیجهش برام این بود که با این که چیزهای دیگه رو راحت میخوردم و رژیم اصلاَ نبودم اما وزنم هم اصلاَ بالا نمیرفت و ثابت مونده بود، ولی متأسفانه شوهرم هی شیرینی خرید و من رو به راههای بد کشوند و دوباره وزنم داره میره بالا. ولی مطمئنم باز با حذف کامل شیرینی (در این حد که هفتهای یه بار تو مهمونی اگر پیش اومد بخورم) و قند مصنوعی (البته سس و این موارد رو حذف نکردم) وزنم خوب میشه.
منم الان چند روزه دارم همت میکنم و هر روز نیم ساعت power yoga میرم که خیلی خوبه و عضلاتم دارن زنده میشن. من با Yoga with Kassandra تو یوتیوب کار میکنم. فرق power yoga با یوگاهای دیگه اینه که بیشتر شبیه ورزشه (مثل پیلاتس) و عرق زیاد میکنه آدم.
منم الان چند روزه دارم همت میکنم و هر روز نیم ساعت power yoga میرم که خیلی خوبه و عضلاتم دارن زنده میشن. من با Yoga with Kassandra تو یوتیوب کار میکنم. فرق power yoga با یوگاهای دیگه اینه که بیشتر شبیه ورزشه (مثل پیلاتس) و عرق زیاد میکنه آدم.