امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds)
#1
یکی از انواع مرباهایی که یه مدت توی اینستا ترند شده بود، همین مرباهای چیاسید بود که خیلی خیلی مفید و سالم و خوشمزه هستن...
می تونیم با انواع میوه ها درستشون کنیم و توی اوتمیل، گرانولا، صبحانه ها (با کره یا مغزها)، پودینگ ها، دسرهایی مثل تاپیوکا وووو... بخوریمشون... من که خیلی دوستشون دارم... 

[تصویر:  homemade-chia-jams-2_cku0.jpg]

ویژگی های مهم این مراباها:
بدون شکر
فیبر و پروتئین خوب نسبت به خیلی از مواد غذایی دیگه
گیاهی
خام
فوق فوق سیرکننده (با دوتا نون تست و یه ق مربا و نصف ق کره ی مغزیجات آدم سیر میشه!)
فوق العاده سریع و راحت و تازه

برای این مرباها ما احتیاج داریم به میوه ی مدنظر (که توت فرنگی عالیه به نظرم، می خوام گیلاس هم تست کنم اما خب طعم های دیگه هم میشه درست کرد ولی من تست نکردم... مثل خانواده ی بری ها، هلو، 
عسل
چیا سید

من برای 200 تا 250 گرم توت فرنگی، حدود 1 ق غ چیا سید (اگه بخوام غلیظ تر یا مفیدتر باشه 2 ق غ میزنم)، و 1 ق غ عسل میزنم... شیرینیش و همه چیزش دست خودمونه

توت فرنگی رو با گوشت کوب پوره می کنم (نه با دستگاه که همه چیزش له بشه)
چیا سید و عسل رو اضافه می کنم
چند بار هم میزنم (در فواصل 5-10 دقیقه ای) و میذارم یخچال

میشه الان که فصل توت فرنگی هست، پوره و توی ظرفای کوچیک یا زیپ کیپ فریز کنیم و شب قبل در بیاریم و مخلوط کنیم و صبح از یه صبحونه ی سالم و خوشمزه لذت ببریم  Heart

ورژن پختنیش هم هست که من تا حالا تست نکردم...

این مربای چیا سیدیه که خودم درست می کنم... کناری هم کره ی بادوم زمینیه:
[تصویر:  photo_2023-07-26_12-04-38_xfm6.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Heven، Minakhanoom، Pari، saba، Taranom، آبگینه، خانم فسقلی، سِودا، شیدا، مینو
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) - توسط Rose - ۱۴۰۲/۵/۴، ۰۲:۰۰ عصر
RE: مربای چیا (Chia Jam) - توسط Pari - ۱۴۰۲/۵/۴، ۰۴:۱۶ عصر
RE: مربای چیا (Chia Jam) - توسط Heven - ۱۴۰۲/۵/۴، ۰۵:۲۹ عصر
RE: انواع دستور با چیا سید (Chia Seeds) - توسط Rose - ۱۴۰۲/۵/۱۱، ۰۲:۱۳ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان