بچهها من اینجا نمیومدم اما.. ... من قدم 172 هست و وزنم همیشه روی 60 تا 61 ثابت از نظر بقیه اندام خوبی داشتم از نظر خودمم همینطور اما همیشه دلم میخواست صورتم پُرتر باشه و یکم در حد 3؛4کیلو اضافه کنم به نسبت قدم اما بقول صنوبر نمیشد که نمیشد... راستش ما توی خونه وزنه نداریم منم نمیدونم تو این دوسال اخیر چقدر شدم اما ...... نگم براتون من لباسها و مانتوهای مجلسی زیادی میخریدم خصوصا تو دوران عقد و سال اول ازدواجم تا اینکه حدود یه هفته قبل میخواستم برم آتلیه دونه دونه این لباسها رو درآوردم و اشک ریختم بخاطر اینکه تمام دکمه هاشون یا بهم نمیرسید یا اگه میرسید خیلی ظاهر خنده داری پیدا میکرد م
این لباسها حتی یکبارم تن نرفته بود انا الان اینطوری بدون استفاده موند.... جالبه که همه حتی همسرم میگن اصلا از نظر ظاهر چاق نشدی ولی نمیدونم چرا . . هی .. خواستم درددل کرده باشم البته اینم بگما .. من تو این کرونا خیلی خیلی کم تحرک شدم

این لباسها حتی یکبارم تن نرفته بود انا الان اینطوری بدون استفاده موند.... جالبه که همه حتی همسرم میگن اصلا از نظر ظاهر چاق نشدی ولی نمیدونم چرا . . هی .. خواستم درددل کرده باشم البته اینم بگما .. من تو این کرونا خیلی خیلی کم تحرک شدم