رز جون لکه بر دارم فرش frosch تازه اصل آلمانه تقلبیم نیست که بگم ایراد داره,ببین نمیدونم شما یا بچه ها امتحان کردید یا نه حتی ببخشید لک پی پی رو نمیبره یه ته رنگ زرد میمونه ولی صابون براحتی کامل کامل پاکش میکنه
اینو اتفاقا زدم اول حتی رنگ نارنجی رومش صندلی رو نبرد برای همین با صابون امتحان کردم صابون صندلی و روکشو پاک کرد اما لباس نه . البته ممارست به خرج ندادم چون داشت تاریک میشد بچه رو میخواستم ببرم پارک، فردا صبح مجدد امتحان میکنم اباسشم کامل سفید بود
روش لخت نشوندن پیشنهاد خوبیه کار خوبی میکردی رز جون مشکل تینه خونه ما همینطوری هم دماش کمه اصولا هرکی میاد خونه ما معمولا سردش میشه دیگه بی لباس بنشونمش فکر کنم بچاد مخصوصا که قربونش برم هر بار باید نیم ساعت حداقل روش بشینه تا یه لقمه غذا خورده باشه
مرسی ماری جون حتما امتحان میکنم چه نکات خانه داری ظریف و حرفه ای ای گفتی
من ته هنرم آب سرد صابون
رز جون نه ندارم سفارش میدم از دی جی میگیرم
اینو اتفاقا زدم اول حتی رنگ نارنجی رومش صندلی رو نبرد برای همین با صابون امتحان کردم صابون صندلی و روکشو پاک کرد اما لباس نه . البته ممارست به خرج ندادم چون داشت تاریک میشد بچه رو میخواستم ببرم پارک، فردا صبح مجدد امتحان میکنم اباسشم کامل سفید بود

روش لخت نشوندن پیشنهاد خوبیه کار خوبی میکردی رز جون مشکل تینه خونه ما همینطوری هم دماش کمه اصولا هرکی میاد خونه ما معمولا سردش میشه دیگه بی لباس بنشونمش فکر کنم بچاد مخصوصا که قربونش برم هر بار باید نیم ساعت حداقل روش بشینه تا یه لقمه غذا خورده باشه
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۳۰ صبح)Mari90 نوشته است: نونا جان بنداز تو آفتاب لکه از بین میره. بذار دو روز آفتاب مستقیم بخوره.
لکه قطره آهن هم با آبلیمو تازه میره. لیمو را برش بدین و حسابی روی لکه بمالید میررره.
لکه سفره و روکش صندلی فقط آفتاب
لکه جاهایی که نمیشه شست مثل تشک خوشخواب جوش شیرین و آب . مثل ماست درست گنید و در محل بذارین بمونه بعد با چند تا پارچه نمدار و خشک پاک کنید
مرسی ماری جون حتما امتحان میکنم چه نکات خانه داری ظریف و حرفه ای ای گفتی

رز جون نه ندارم سفارش میدم از دی جی میگیرم