مرسی بچه ها خیلی خوشحالم که به درد بقیه خورده... والا منم خیلییی چیزا میخواستم بخونم نشده... کلی کتابام رو بدو بدو یه دستی خوندم... کلی کتابا رو واقعا نرسیدم بخونم... یه سری کتابا رو حتی پولم نرسیده تهیه کنم... ولی در حد توان دوست دارم به بقیه کمک کنم...
منم واقعا لذت می برم که چقدر افکارمون و اهدافمون و روش تربیتیمون به همدیگه نزدیکه...
به یقین مطمئنم که می تونیم تغییرات خوبی ایجاد کنیم
نونا جون زمانی که پسر من دنیا اومده بود یه مایعی مد شده بود اسمش نوک یا یه مدل هم فرش بود فکررررر کنم (دقیق یادم نیست)... من که نداشتم و پسرمم همه چیز رو لک کرده بود الانم فرشمون داغونه واقعیتش (فرش ها رو نهایتا می تونستم با ابر جادویی تمیز کنم و حتی پسرم یه سری زعفرون رو پخشششش کرد روی زمین، منم این ابره خیس بود زدم یه بساطی شد... ولی دیگه گذاشتم از پوشک که گرفتم بدم قالیشویی... در این حد وخیمه اوضاع

)... ولی بچه هامون اون زمان استفاده می کردن... شاید داروخانه و بخصوص سیسمونی فروشی ها همچین چیزی داشته باشن...
![[تصویر: FroschBaby-7853-600_comp.jpg]](https://niniland-shop.com/wp-content/uploads/2019/06/FroschBaby-7853-600_comp.jpg)
مایع های مشابه هم زیاد دیدم ولی خب مثلا آمریکایی بوده طرف توی پیجش معرفی کرده بود و اصلا اسمش یادم نیست... و میومد پوره های مختلف رو می مالید، بعد یه دور زیر آب می گرفت، این اسپری رو میزد به لباس و چند ساعت بعد میومد دیگه اثری از لک نبود... فکر کنم پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شده...
برای من شخصا بهترین راه لخت نشوندنش روی صندلی و حموم و شستن روکش صندلی بوده... البته کثیف کاری (میدونم این لغت درست نیست ولی در حال حاضر مغزم کشش نداره چی به جاش بگم؟ غذا مالی؟) غذا هم با غذا فرق می کرد... چون هیچوقتم نذاشت پیش بند ببندم...
یه مدل پیشبندی هم دیدم که از زیر گردن بچه میرفت روی میز رو می پوشوند و کل بدن بچه کاور میشد... توی بازار ایران هم نیست همچین چیزی... منم هنر منر ندارم بیخیالش شدم اما اگه خیلی جدی باشید روش خوبیه برای تمیز موندن...
منظورم اینهاست:
Newborns Bib Table Cover
https://www.amazon.se/Avv%C3%A4njning-ha...58469&th=1
چون واقعا من بعد از یه سری لکه ها مثل لکه ی آهن با اینکه میگن آبلیمو بزنی میره و اینها، دیگه نتونستم اون لباس رو جلوی کسی بپوشونم یا حتی توی تماس تصویری هم ضایع بود و به نوعی لباس از دست رفت...
راستی یه نکته ی مهم انداختن زیرانداز زیر صندلی غذاست... خیلی توی تمیز کردن کمکتون می کنه، فرش رو هم از لک شدن احتمالی نجات میدید