۱۴۰۰/۱۰/۱، ۱۱:۳۵ عصر
عزیزم علت بیسکوییتی شدن روی کیک اینه که شکر خوب توش حل نشده.
شکر رو اول یکی دو پالس با آسیاب بزن تا ریز دانه بشه بعد بریز روی تخم مرغ ها و انقد بزن تا کاااامل حل بشه. یعنی یه پنس با دوتا انگشتات برداری از مخلوط و هیچ شکر درشتی نمونه بین انگشتات
اینجوری انشالله مشکلت حل میشه
شکر رو اول یکی دو پالس با آسیاب بزن تا ریز دانه بشه بعد بریز روی تخم مرغ ها و انقد بزن تا کاااامل حل بشه. یعنی یه پنس با دوتا انگشتات برداری از مخلوط و هیچ شکر درشتی نمونه بین انگشتات
اینجوری انشالله مشکلت حل میشه