بچه ها این ساندویچ مرغ که الان میذارم خیلی کاربردیه حتی واسه مهمون خودمونی و پیک نیک و...
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون و اب لیمو ترش یا نارنج و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون و اب لیمو ترش یا نارنج و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون