(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۳:۴۷ عصر)Celin نوشته است: با پیاز خشک میشه پیاز داغ درست کرد؟
مصرف پیاز داغم زیاده آماده هم نمیتونم بگیرم بخاطر روغنش
کلی وقتم هربار میره برای پیاز داغ درست کردن
به نظرم خیلی سلیقه ای هستش، یه بار تست کنید متوجه میشید که مناسبتونه یا نه و انتظارتون برآورده میشه یا نه...
ولی از نظر روغن، همون روغنی که قراره در غذای معمولی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید، توی پیاز داغ استفاده میشه... من خودم هم چند بار در این موقعیت بودم و پیاز رو در حجم انبوه خرد (خیلی راحت با خرد کن میشه در حجم زیاد درست کرد)، کردم و آخرش همون روغنی که توش بوده رو هم برای ادامه ی آشپزی استفاده کردم... یعنی حین پخت غذا دیگه روغن اضافه نکردم و خیلی هم خوب شده... چون انگار روغن طعم دار استفاده کردم...
ولی باز اگه نگرانید، می تونید پیازداغ ها رو بریزید توی صافی و بذارید روغنش بره بعد فریز کنید. یا اینکه از روش پیازداغ مجلسی درست کنید که روی خود پیاز روغن خاصی نمی مونه ولی خب ظاهرش مثل پیاز خشک میشه (ولی مزه ش بهرحال عالیه)...
برای من، توی اکثر غذاها همین مدلی که با روغنش توی فریزر میذاشتم جوابگو بود و زحمت پیاز داغ مجلسی و بافت خشکی که داشت مناسب تیپ غذاهای من نمیشد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم