۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۶:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۵:۵۶ عصر)Celin نوشته است: ممنون
رز جان من از روغن کنجد استفاده میکنم فقط میدونم مثه روغن سرخ کردنی قابل استفاده مجدد نیست
به روش شما باید ببینم اگر اوکی باشه با روغن تو فریزر بزارم اینجوری راحته روغن هم هدر نمیره
چون من حجم بالاسرخ میکنم میزارم روغنش بره بعد میزارم فریزر
ولی چون مجدد از روغن نمیتونم استفاده کنم هزینه اش زیاد میشه
خواهش می کنم عزیزم
البته من این قضیه ی عدم قابلیت مجدد استفاده ی روغن رو نمی دونم... به نظرم اگه اینجوری باشه غذاهامونم نمی تونیم دوباره گرم کنیم و استفاده کنیم... سخت میشه که...
من میگم چند برهه ی خاص بوده توی زندگیم که مجبور شدم اینکارو کنم... اونم با روغن زرد درست می کردم... و همیشه روغن رو می گرفتم بعد فریز می کردم، اما بعد از زایمان برای مثلاااااااااااا غنی کردن غذاها دیگه با روغن خودش ذخیره می کردم که کار هم دستم داد.... شما هم اگر میخوای روغن زرد رو مدنظرت داشته باش... فقط اگه یادم باشه شعله کم بود... یعنی زمانبره
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم