سلام
برای ۴ پ برنج ۳۰۰تا ۴۰۰گرم گوشت گوسفندی
۲تا پیاز بزرگ
۷،۸تا قاشق زرشک
۱ ق شکر
۱ ق رب
۱ ق گلاب
زعفران و هل و چوب دارچین و نمک و فلفل
خلال پسته و بادام و پوست پرتقال
برنج رو که مثل همیشه ابکش کن دم بزار
پیاز رو خلالی نازک یا نگینی خرد کن تو روغن تفت بده تا شفاف بشه
گوشت قیمه ای رو اضافه کن با حرارت زیاد تفت بده تا گوشت اب نندازه ادویه ها و رب رو اضافه کن تفت بده چوب دارچین، در آخر ۲ پ آب جوش بریز بزار بپزه
گوشت باید کم اب باشه در آخر نمک و زعفران و هل و یه کم خلال بادام(اگر دوست داشتی واجب نیست) اضافه کن برای عطر بیشتر یه ق گلاب هم میتونی وقتی خاموش کردی اضافه کنی
خلال ها تو گلاب خیس کن بعد با کره تفت بده
من خلال پوست پرتقال چون دوست ندارم نمیریزم
در کل غذای راحتیه فقط تزیینش زمان بره
برای ۴ پ برنج ۳۰۰تا ۴۰۰گرم گوشت گوسفندی
۲تا پیاز بزرگ
۷،۸تا قاشق زرشک
۱ ق شکر
۱ ق رب
۱ ق گلاب
زعفران و هل و چوب دارچین و نمک و فلفل
خلال پسته و بادام و پوست پرتقال
برنج رو که مثل همیشه ابکش کن دم بزار
پیاز رو خلالی نازک یا نگینی خرد کن تو روغن تفت بده تا شفاف بشه
گوشت قیمه ای رو اضافه کن با حرارت زیاد تفت بده تا گوشت اب نندازه ادویه ها و رب رو اضافه کن تفت بده چوب دارچین، در آخر ۲ پ آب جوش بریز بزار بپزه
گوشت باید کم اب باشه در آخر نمک و زعفران و هل و یه کم خلال بادام(اگر دوست داشتی واجب نیست) اضافه کن برای عطر بیشتر یه ق گلاب هم میتونی وقتی خاموش کردی اضافه کنی
خلال ها تو گلاب خیس کن بعد با کره تفت بده
من خلال پوست پرتقال چون دوست ندارم نمیریزم
در کل غذای راحتیه فقط تزیینش زمان بره