الهام جان
برای ۲ نفر
بادمجون ۶ عدد
فرنگی ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر بستگی به ذاعقتون داره
نمک و فلفل و زردچوبه
بادمجون هارو یا روی ذغال یا تو فر یا روی گاز کبابی کن تا حدی که قشنگ له بشن و پوستشون ور بیاد
توی تابه روغن بریز و بذار داغ بشه
بعد سیراتو که ریز و ساطوری کردی بری و تفت بده و بعد ادویه تو بریز
بادمجون هارو روی تخته خوب ساطوری کن و به تابه اضافه کن و چند دقیقه تفت بده
بعد گوجه رنده سشده رو اضافه کن و خوب چند دقیقه این تفت بده تا گوجه ها بپزن و ابش کلا کم بشه و به روغن بیوفته
در اخر یه کره بنداز توش و بذار خوب که اب شد سطح مواد رو توی تابه صاف کن بعد چند تا گودی ایجاد کن.و.تخم مرغ هارو بریز توی اون گودیا و چند ثانیه در تابه رو ببیند تا خودشونو بگیرن
اگه دوست نداشتی میتونی وقتی تخم مرغ هارو زدی هم بزنی که مخلوط بشن
نوش جونت
اهان راستی برای اینکه پوست بادمجونا راحت جدا شه چند دقیقه بعد کبابی کردن بذار توی اب سرد پوست گوجه هم چند ثانیه توی اب در حال جوش بندازی قشنگ ور میاد
برای ۲ نفر
بادمجون ۶ عدد
فرنگی ۶ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر بستگی به ذاعقتون داره
نمک و فلفل و زردچوبه
بادمجون هارو یا روی ذغال یا تو فر یا روی گاز کبابی کن تا حدی که قشنگ له بشن و پوستشون ور بیاد
توی تابه روغن بریز و بذار داغ بشه
بعد سیراتو که ریز و ساطوری کردی بری و تفت بده و بعد ادویه تو بریز
بادمجون هارو روی تخته خوب ساطوری کن و به تابه اضافه کن و چند دقیقه تفت بده
بعد گوجه رنده سشده رو اضافه کن و خوب چند دقیقه این تفت بده تا گوجه ها بپزن و ابش کلا کم بشه و به روغن بیوفته
در اخر یه کره بنداز توش و بذار خوب که اب شد سطح مواد رو توی تابه صاف کن بعد چند تا گودی ایجاد کن.و.تخم مرغ هارو بریز توی اون گودیا و چند ثانیه در تابه رو ببیند تا خودشونو بگیرن
اگه دوست نداشتی میتونی وقتی تخم مرغ هارو زدی هم بزنی که مخلوط بشن
نوش جونت
اهان راستی برای اینکه پوست بادمجونا راحت جدا شه چند دقیقه بعد کبابی کردن بذار توی اب سرد پوست گوجه هم چند ثانیه توی اب در حال جوش بندازی قشنگ ور میاد