۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۱۲:۲۱ صبح
الهام تو این فصل فکر کنم با نارنگی هم درست میکنن. باید جالب باشه
آخه موز زیاد داشتم داشت سیاه میشد. فردا برش میزنم میذارم فریزر.
دیدی اسانسهای بازاری موز چه بدبو هستن؟ آدم فکر میکنه اصلا به عطر موز نژدیک نیست اما وقتی موز تو کیک میپزه همون بوی گندو میگیره
آخه موز زیاد داشتم داشت سیاه میشد. فردا برش میزنم میذارم فریزر.
دیدی اسانسهای بازاری موز چه بدبو هستن؟ آدم فکر میکنه اصلا به عطر موز نژدیک نیست اما وقتی موز تو کیک میپزه همون بوی گندو میگیره
