یوتاب 
پری سیما جان
و ماهور عزیز
واقعا ممنونم از راهنماییتون، عالی بووود 
من چندین سال با کالری شماری زندگی کردم، ولی این اواخر که ول دادم خودمو قشنگ تپل شدم :|
بزرگترین ایراد غذاهام استفاده از روغن حیوانیه ، خرداد ۲۰کیلو روغن حیوانی گرفته بودیم ، به آخر سال نرسید ، یه شیشه کوچیک مونده فقط
این روغن از غذاهام حذف شه خیلی موفق میشم :||||
و آبمیوه طبیعی هم که ماهور نگمبرات :|
منم بگم نمیخورم همسر بامبول درمیاره که ساز مخالفی و هرچی میگم میگی نع :|
مثلا غذا کم میکشم همسر هی از غذای خودش میریزه تو بشقابم یا نون میذاره جلوم :|
مثلا دلش میسوزه که من به این تپلی گوناه دارم با اون حجم غذا سیر نمیشم =)))))
البته ناگفته نمونه که منم بیرونی جایی میرم همش چشمم دنبال قنادیا و شیرینیا و کیک شکلاتیاس ، اون بیچاره هم دلش میسوزه میبینه زل زدم به شیرینیا و کیکا میخره، میخورم :|
ولی از امروز تصمیم جدی گرفتم دیگه، قشنگ پیاده روی کردم و نرمش کردم صبح
بچه ها تو اینستا پیجی جایی میشناسید که کلیپ ورزشی بذاره برا همین عضله سازی و چربی سوزی؟
بازم ممنون از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتید
راجع به آزمایشهایی هم که گفتید ، چند سال پیش رفتم و مشکلی نداشتم، ولی تو فکرش هستمکه باز برم یه چکاپی بشم، البته دنبال دکتر زنان خوب میگردمکه خواستم اقدامهم کنم تحت نظر باشم

پری سیما جان

من چندین سال با کالری شماری زندگی کردم، ولی این اواخر که ول دادم خودمو قشنگ تپل شدم :|
بزرگترین ایراد غذاهام استفاده از روغن حیوانیه ، خرداد ۲۰کیلو روغن حیوانی گرفته بودیم ، به آخر سال نرسید ، یه شیشه کوچیک مونده فقط
این روغن از غذاهام حذف شه خیلی موفق میشم :||||
و آبمیوه طبیعی هم که ماهور نگمبرات :|
منم بگم نمیخورم همسر بامبول درمیاره که ساز مخالفی و هرچی میگم میگی نع :|
مثلا غذا کم میکشم همسر هی از غذای خودش میریزه تو بشقابم یا نون میذاره جلوم :|
مثلا دلش میسوزه که من به این تپلی گوناه دارم با اون حجم غذا سیر نمیشم =)))))

البته ناگفته نمونه که منم بیرونی جایی میرم همش چشمم دنبال قنادیا و شیرینیا و کیک شکلاتیاس ، اون بیچاره هم دلش میسوزه میبینه زل زدم به شیرینیا و کیکا میخره، میخورم :|
ولی از امروز تصمیم جدی گرفتم دیگه، قشنگ پیاده روی کردم و نرمش کردم صبح
بچه ها تو اینستا پیجی جایی میشناسید که کلیپ ورزشی بذاره برا همین عضله سازی و چربی سوزی؟
بازم ممنون از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتید

راجع به آزمایشهایی هم که گفتید ، چند سال پیش رفتم و مشکلی نداشتم، ولی تو فکرش هستمکه باز برم یه چکاپی بشم، البته دنبال دکتر زنان خوب میگردمکه خواستم اقدامهم کنم تحت نظر باشم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو