امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه
#1
به جز خشک کردن این سه ریشه، اونها رو پوره کرد و روشون روغن ریخت و در یخچال نگهداشت
بصورت درسته:
[تصویر:  garlic_confit_3_2746.jpg]

بصورت خرد شده با روغن یا همراه با هرب ها:
[تصویر:  ae104b9679fda414d93641d16aaddc97.jpg]

در کره همراه با هرب های دیگه در کره
[تصویر:  freeyourfork_how_to_freeze_fresh_herbs_i...809_59.jpg]

پوره شده و فریز شده:
[تصویر:  cb10af7f834b9d732e37274aee122050.jpg]

در عسل (برای زنجبیل):
[تصویر:  Honey_Lemon_Marmalade.jpg]


این 3 تا می تونن دوتا دوتا باهم یا سه تایی باهمدیگه هم نگهداری بشن و توی غذا براحتی استفاده بشن...

زردچوبه ی تازه خیلییییی عالیه برای سیستم ایمنی بدن و آنتی اکسیدان هاش... من فقط توی پالادیوم پیدا کردم که خیلی گرونه... اگه جایی می شناسید که قیمتش منصفانه باشه، لطفا معرفی کنید Heart

معجون عسلی رو من برای زمستون ها درست می کنم بخصوص توی این کرونا به نظرم خیلی مفیده... میشه زنجبیل رو با لیمو و عسل جا انداخت... اینجوری برای سرماخوردگی و گلودرد عالی میشه.

عسل یا روغنشون که تموم میشه روی ظرف رو پر می کنم تا هم مواد اصلی خراب نشن هم روغن طعم دار داشته باشم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۰۵:۴۶ عصر
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۳ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Heven - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۱۳ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان