۱۴۰۰/۱۱/۱۸، ۱۲:۲۳ عصر
سلام به همه
من یک کاری از مامان و مادرشوهرم یاد گرفتم که به نظرم خیلی خوبه
چای سیاه ما از لاهیجان میگیریم و این چای رنگ کمتر و بوی خاصی داره. مثل چای های هندی و خارجی نیست.
داخل ظرف چای به نسبت یک چهارم مقدار چای سیاه، گلبرگ گل محمدی خشک شده و حدودا همون میزان چای به قاطی میکنم با چای سیاه. گاهی چند دونه هل هم میشکنم توی ظرف میندازم. یا در حد یک قاشق چای بهارنارنج داخلش میریزم.
بهارنارنج باید کم باشه. چون هم تلخه و هم زود چای رو کهنه میکنه و بدبو میشه.
مادرشوهرم به همین روش چوب دارچین هم میشکنه و خرده هاشو قاطی چای میکنه.
اگر کسی با چای طعم دار میونه خوبی داشته باشه این روش به نظرم خوبه. چای تو خونه خود ما همیشه عطر ملایمی از گل محمدی داره و چون داخلش به هم میریزم رنگ خوبی داره.
من یک کاری از مامان و مادرشوهرم یاد گرفتم که به نظرم خیلی خوبه
چای سیاه ما از لاهیجان میگیریم و این چای رنگ کمتر و بوی خاصی داره. مثل چای های هندی و خارجی نیست.
داخل ظرف چای به نسبت یک چهارم مقدار چای سیاه، گلبرگ گل محمدی خشک شده و حدودا همون میزان چای به قاطی میکنم با چای سیاه. گاهی چند دونه هل هم میشکنم توی ظرف میندازم. یا در حد یک قاشق چای بهارنارنج داخلش میریزم.
بهارنارنج باید کم باشه. چون هم تلخه و هم زود چای رو کهنه میکنه و بدبو میشه.
مادرشوهرم به همین روش چوب دارچین هم میشکنه و خرده هاشو قاطی چای میکنه.
اگر کسی با چای طعم دار میونه خوبی داشته باشه این روش به نظرم خوبه. چای تو خونه خود ما همیشه عطر ملایمی از گل محمدی داره و چون داخلش به هم میریزم رنگ خوبی داره.