۱۴۰۰/۳/۱۸، ۱۰:۳۰ صبح
خب ادامه ی معرفی و شیوه ی درست کردن سوشی، توی این پست مواد لازمش رو میگم 
مواد اولیه و واجبش که حتما باید داشته باشید تا درستش کنید و توی آشپزخونه های ایرانی نیست، چند تا چیز ثابته... ولی فیلینگ و تاپینگ خیلیییی متنوعه که می تونید از عکس دوم استفاده کنید و این ها رو می تونید با سلیقه ی خودتون ترکیب کنید...
![[تصویر: 69e5fe9175b46f1526be2ea36786419d.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435873842/69e5fe9175b46f1526be2ea36786419d.jpg)
مواد ضروری:
ورقه های نوری (جلبک) و به تاریخ انقضاش توجه کنید، چون کم می خرن ممکنه مدتها توی مغازه بمونه و چون خام خورده میشه کیفیتش به شدت روی محصول نهایی تاثیر داره...
واسابی یا واساپی
زنجبیل تازه یا گاری (ترشی زنجبیل)
سس سویا
برنج سوشی (ژاپنی، اگه ندارید میشه از برنج ایرانی شفته استفاده کرد، واقعا به نظر من مشکلی نداشت... این برنج ها جدیدا توی ایران هم کشت میشه و قیمتش نسبت به ژاپنیش خوبه...)
سرکه ی برنج (اینم اگه نباشه مشکلی نیست و من چند سری که مجبور بودم سرکه ی معمولی سفید زدم فرق آنچنانی نداره)
سوشی رول یا سوشی مت که برای رول کردن سوشی استفاده میشه...
این مواد لازمیه که توی آشپزخونه ی سنتی ما نیست... و اونهایی که جایگزین می کنید بالاخره به نوعی روی مزه تاثیر میذاره ولی خیلی تفاوتی نداره که بخوایم این چند برابر هزینه رو بکنیم... اصلا خیلی از جاهای ایران خیلیاش ممکنه پیدا نشه!!
حالا انواع فیلینگ ها رو هم توی این عکس می تونید ببینید:
![[تصویر: 6056c559b727926d86392941da522ef4.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435873876/6056c559b727926d86392941da522ef4.jpg)
برای درست کردن سوشی می تونید اینها رو آماده کنید تا فردا نحوه ی درست کردنش رو پست کنم

مواد اولیه و واجبش که حتما باید داشته باشید تا درستش کنید و توی آشپزخونه های ایرانی نیست، چند تا چیز ثابته... ولی فیلینگ و تاپینگ خیلیییی متنوعه که می تونید از عکس دوم استفاده کنید و این ها رو می تونید با سلیقه ی خودتون ترکیب کنید...
![[تصویر: 69e5fe9175b46f1526be2ea36786419d.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435873842/69e5fe9175b46f1526be2ea36786419d.jpg)
مواد ضروری:
ورقه های نوری (جلبک) و به تاریخ انقضاش توجه کنید، چون کم می خرن ممکنه مدتها توی مغازه بمونه و چون خام خورده میشه کیفیتش به شدت روی محصول نهایی تاثیر داره...
واسابی یا واساپی
زنجبیل تازه یا گاری (ترشی زنجبیل)
سس سویا
برنج سوشی (ژاپنی، اگه ندارید میشه از برنج ایرانی شفته استفاده کرد، واقعا به نظر من مشکلی نداشت... این برنج ها جدیدا توی ایران هم کشت میشه و قیمتش نسبت به ژاپنیش خوبه...)
سرکه ی برنج (اینم اگه نباشه مشکلی نیست و من چند سری که مجبور بودم سرکه ی معمولی سفید زدم فرق آنچنانی نداره)
سوشی رول یا سوشی مت که برای رول کردن سوشی استفاده میشه...
این مواد لازمیه که توی آشپزخونه ی سنتی ما نیست... و اونهایی که جایگزین می کنید بالاخره به نوعی روی مزه تاثیر میذاره ولی خیلی تفاوتی نداره که بخوایم این چند برابر هزینه رو بکنیم... اصلا خیلی از جاهای ایران خیلیاش ممکنه پیدا نشه!!
حالا انواع فیلینگ ها رو هم توی این عکس می تونید ببینید:
![[تصویر: 6056c559b727926d86392941da522ef4.jpg]](https://s19.picofile.com/file/8435873876/6056c559b727926d86392941da522ef4.jpg)
برای درست کردن سوشی می تونید اینها رو آماده کنید تا فردا نحوه ی درست کردنش رو پست کنم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم