۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۱۲:۲۲ صبح
نسیمه جان من بیرون شیر برنج نخوردم تا حالا 
من برنجو میخیسونم میذارم با آب کااااامل بپزه و آبش کشیده شه
بعد شیر رو اضافه میکنم، آخرشم یه کوچول
آرد برنج تو آب سرد هم میزنم که گوله هاش باز شه و اضافه میکنم تا شل نباشه، عرق شاهیپرم یا گلاب هم اضافه میکنم عطر خوبی میده، با مربای گل یا شیره ی زعفرونی سرو میکنم

من برنجو میخیسونم میذارم با آب کااااامل بپزه و آبش کشیده شه
بعد شیر رو اضافه میکنم، آخرشم یه کوچول


تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
