۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۵:۲۶ عصر
عزیزم کربوهیدرات باگلوتن دو تا بحث متفاوت هستند.
کربوهیدرات، مواد نشاسته ای، قندی اکثرا کربوهیدرات دارند.
گلوتن:هرخوراکی که در اون از چیزهای کشدار مثل خمیر نان، ماکارانی، بستنی باشد حاوی گلوتن است.
حالا روی بعضی حبوبات و غلات مثل گندم و جو کارهایی انجام میدن که فاقد گلوتن باشه یا خوراکیهایی مثل بستنی را به روشی تهیه میکنند که فاقد گلوتن باشه.
بنابراین، شما باید بررسی کنی که میخواهی فاقد گلوتن باشه یا فاقد کربوهیدرات.
خود من، مصرف گلوتن و کم کردم، مصرف کربوهیدارتم به طور خودکار اومد پایین. یعنی گلوتن زیرمجموعه کربوهیدراته. اما، هیچوقت نمیرم مواد فرآوری شده بخرم که مثلا رژیم کتوژنیک گرفتم.
چون کتوژنیک ها میگن سوسیس و ژامبون بخور ولی مثلا نون گندم نخور. بنظر من این عاقلانه نیست.
کربوهیدرات، مواد نشاسته ای، قندی اکثرا کربوهیدرات دارند.
گلوتن:هرخوراکی که در اون از چیزهای کشدار مثل خمیر نان، ماکارانی، بستنی باشد حاوی گلوتن است.
حالا روی بعضی حبوبات و غلات مثل گندم و جو کارهایی انجام میدن که فاقد گلوتن باشه یا خوراکیهایی مثل بستنی را به روشی تهیه میکنند که فاقد گلوتن باشه.
بنابراین، شما باید بررسی کنی که میخواهی فاقد گلوتن باشه یا فاقد کربوهیدرات.
خود من، مصرف گلوتن و کم کردم، مصرف کربوهیدارتم به طور خودکار اومد پایین. یعنی گلوتن زیرمجموعه کربوهیدراته. اما، هیچوقت نمیرم مواد فرآوری شده بخرم که مثلا رژیم کتوژنیک گرفتم.
چون کتوژنیک ها میگن سوسیس و ژامبون بخور ولی مثلا نون گندم نخور. بنظر من این عاقلانه نیست.