۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۳:۱۸ عصر
من هم تو پلوپز تفال که خودش آپشن کیک داره و هم پلوپز قدیمی مامان و مامانبزرگم که فقط دکمه روشن و خاموش داره کیک درست کردم و همیشه عالی شده
اصلا سخت نیست
اگر میبینید ته کیک برشته یا سوخته میشه وخودش خامه یعنی دمای پلوپزتون بالاست. زیر قابلمه روی قسمت کف دستگاه یک ورق فویل الومینیومی بذارید تا یکم دما رو کنترل کنه. من برای مامانم گذاشتم و هیچ مشکلی هم نداره
اصلا سخت نیست
اگر میبینید ته کیک برشته یا سوخته میشه وخودش خامه یعنی دمای پلوپزتون بالاست. زیر قابلمه روی قسمت کف دستگاه یک ورق فویل الومینیومی بذارید تا یکم دما رو کنترل کنه. من برای مامانم گذاشتم و هیچ مشکلی هم نداره