۱۴۰۰/۱۲/۶، ۱۲:۵۰ صبح
فلامینگو جان من ران مرغ رو با ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجبیل و پاپریکا طعم دار میکنم، بعد پیاز خلال میکم میریزم کف ماهیتابه مرغارو میچینم روش درشو میذارم، تو حرارت ملایم یه ساعت میپزه، بعد یه ساعت زعفرونشو میریزم درشو میذارم، نیم ساعت میمونه باز ، بعد آبلیمو میریزم دوباره نیم ساعت درشو میذارم،کلا تایم پخت : ۲ ساعت، ولی خیلی خیلی خوشمزه میشه و پیازا و مرغ سرخ میشن یه ترکیب محشر

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
