۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۹:۵۵ عصر
بچه ها من معمولا از یکی از فامیلا که رب درست می کنن می خرم یا خودم درست می کنم ولی همیشه درش که باز بشه بعد از چند روز کپک میزنه... حتی روغن ریختم روش، قاشق خشک تمیز زدم، دستمال گذاشتم زیر در و بعد در رو بستم... همش منحر به کپک شده...
راه حل دقیقا همونه که ترگل جان گفت... من تازه توی قالب هم معمولا نمی ریزم... ولی مسلما مرتبتره...
یا میزارم توی زیپ کیپ و صاف می کنم و موقع آشپزی یه تیکه رو می شکنم و می ندازم توی غذا
یا کف سینی پلاستیک میندازم، در حد استفاده ی یه وعده مثلا دو قاشق رب میذارم روش و سینی رو میذارم فریزر و رب ها یخ که زدن میریزم توی زیپ کیپ و هر وعده استفاده می کنم...
یا میریزم توی ظرف فریزری شیشه ای و با چاقو مقدار موردنیاز رو جدا می کنم که یکم خطرناک و سخت تر از دو روش دیگه اس....
راه حل دقیقا همونه که ترگل جان گفت... من تازه توی قالب هم معمولا نمی ریزم... ولی مسلما مرتبتره...
یا میزارم توی زیپ کیپ و صاف می کنم و موقع آشپزی یه تیکه رو می شکنم و می ندازم توی غذا
یا کف سینی پلاستیک میندازم، در حد استفاده ی یه وعده مثلا دو قاشق رب میذارم روش و سینی رو میذارم فریزر و رب ها یخ که زدن میریزم توی زیپ کیپ و هر وعده استفاده می کنم...
یا میریزم توی ظرف فریزری شیشه ای و با چاقو مقدار موردنیاز رو جدا می کنم که یکم خطرناک و سخت تر از دو روش دیگه اس....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم