۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۴:۴۱ صبح
ترگل جون دستورش اینجوری بود:
یه مرغ کامل ۹۰۰ گرمی رو با پوست چهارتیکه کردم ... بهش خیلییی خوب نمک زدم و یکم آبلیمو ... هیچ ادویه دیگه نزدم حتی فلفل حتی زعفران هم نزدم ...
تو یه قابلمه نصف قالب کره و روغن مایع ریختم و گذاشتم مرغ ها فقط یکم سرخ شدن ... بعد نیم فنجون آب اضافه کردم و دوتا پیاز کوچیک رو درسته انداختم کنارشون و حرارت رو ملایم کردم ... نزدیکای آخر پخت یه کوچولو زعفرون زدم ... فقط برای طعمش ... چون تو ذهنم بود که اکبرجوجه اصل رنگ زعفرون نداره و فلفل هم نداره ...
حدود یک و نیم ساعت بعد غذام آماده شد ...
کنارش هم رب انار رو با پودر گردو و یکم نعناع مخلوط کردم و بعنوان سس گذاشتم.
یه مرغ کامل ۹۰۰ گرمی رو با پوست چهارتیکه کردم ... بهش خیلییی خوب نمک زدم و یکم آبلیمو ... هیچ ادویه دیگه نزدم حتی فلفل حتی زعفران هم نزدم ...
تو یه قابلمه نصف قالب کره و روغن مایع ریختم و گذاشتم مرغ ها فقط یکم سرخ شدن ... بعد نیم فنجون آب اضافه کردم و دوتا پیاز کوچیک رو درسته انداختم کنارشون و حرارت رو ملایم کردم ... نزدیکای آخر پخت یه کوچولو زعفرون زدم ... فقط برای طعمش ... چون تو ذهنم بود که اکبرجوجه اصل رنگ زعفرون نداره و فلفل هم نداره ...
حدود یک و نیم ساعت بعد غذام آماده شد ...
کنارش هم رب انار رو با پودر گردو و یکم نعناع مخلوط کردم و بعنوان سس گذاشتم.