۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۱۱:۰۹ عصر
شیدا جان به نظر من کاملا وابسته به مدل آشپزیته...
حالا ادویه هات رو که دور نریز، برنامه ریزی کن غذاهایی که با ادویه های کم کاربردت درست میشن رو درست کن تا جات باز بشه ولی ادویه از مواد غذایی گرون آشپزخونه اس...
ببین مثلا می تونی یه دوره هایی رو یه سری غذاهایی رو درست کنی تا اون ادویه تموم شه...
ببین مثلا من همین عید امسال گفتم جشنواره ی کباب و ته چین میذارم و هر روز عید رفتیم آتیش درست کردیم و کباب متفاوت خوردیم...یه سال جشنواره کیک گذلشتم، یه سال جشنواره بین الملل گذاشتم
انواع غذاها با توجه به ادویه هایی که داری می تونی برنامه ریزی کنی تا استفاده شون کنی... من چون متنوع درست می کنم، خیلی ادویه دارم و اکثرا هم خودم پودر و درستشون می کنم چون به نظرم اصل مزه ی غذا به ادویه هاشه....
شما می تونی به غذاهای عربی، شرق آسیا، هندی، ایرانی، شمالی، جنوبی، مدیترانه ای، ترکی و... فکر کنی و با توجه به ادویه هایی که کمتر استفاده می کنی برنامه ریزی کنی و استفاده کنی تا پاکسازی بشه
حالا ادویه هات رو که دور نریز، برنامه ریزی کن غذاهایی که با ادویه های کم کاربردت درست میشن رو درست کن تا جات باز بشه ولی ادویه از مواد غذایی گرون آشپزخونه اس...
ببین مثلا می تونی یه دوره هایی رو یه سری غذاهایی رو درست کنی تا اون ادویه تموم شه...
ببین مثلا من همین عید امسال گفتم جشنواره ی کباب و ته چین میذارم و هر روز عید رفتیم آتیش درست کردیم و کباب متفاوت خوردیم...یه سال جشنواره کیک گذلشتم، یه سال جشنواره بین الملل گذاشتم

انواع غذاها با توجه به ادویه هایی که داری می تونی برنامه ریزی کنی تا استفاده شون کنی... من چون متنوع درست می کنم، خیلی ادویه دارم و اکثرا هم خودم پودر و درستشون می کنم چون به نظرم اصل مزه ی غذا به ادویه هاشه....
شما می تونی به غذاهای عربی، شرق آسیا، هندی، ایرانی، شمالی، جنوبی، مدیترانه ای، ترکی و... فکر کنی و با توجه به ادویه هایی که کمتر استفاده می کنی برنامه ریزی کنی و استفاده کنی تا پاکسازی بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم