پودر پیاز من به مرغ میزنم و بنظرم خوشمزه ترش میکنه، توی ک*ت*ل*ت و همبرگر هم حتما میزنم بهمراه پودر سیر
فلفل سفید طعم میده فقط من جدا نداشتم ولی یه فلفل داشتم که قاطی بود فلفل سفید و قرمز ( مثل سفید و سیاه فقط قرمز ) و سیاه و...مزه میداد...خیلی تو اشپزی ایرانیا استفاده نمیشه بیشتر برای استیک و پاستا و...
پودر لیمو هم تو بعضی پلوها کاربرد داره مثل کلم پلو شیرازی که من یکم پودر لیمو هم میزنم به موادش، به قورمه سبزی هم علاوه بر خود لیمو کمی پودرش هم میزنم ولی واجب نیست
فلفل سفید طعم میده فقط من جدا نداشتم ولی یه فلفل داشتم که قاطی بود فلفل سفید و قرمز ( مثل سفید و سیاه فقط قرمز ) و سیاه و...مزه میداد...خیلی تو اشپزی ایرانیا استفاده نمیشه بیشتر برای استیک و پاستا و...
پودر لیمو هم تو بعضی پلوها کاربرد داره مثل کلم پلو شیرازی که من یکم پودر لیمو هم میزنم به موادش، به قورمه سبزی هم علاوه بر خود لیمو کمی پودرش هم میزنم ولی واجب نیست